Поиск

Партнеры

Рассылка

E-Mail

Партнеры

Статьи

Морси і напої типу морсу. Частина 3.

Раздел: Домашні напої

ЛИМОННИЙ МОРС. Перший спосіб. У чистий посуд влити холодну кип'ячену воду, розчинити в ній цукровий пісок, вичавити в неї сік з 1 1/2 лимона і додати трохи цедри. Посуд накрити і поставити в холодильник або на лід на 2-3 ч.

Дата: 12.03.2015

Морси і напої типу морсу. Частина 2.

Раздел: Домашні напої

ВИШНЕВИЙ МОРС «КИЇВСЬКА РУСЬ». Вишню вимити, видалити кісточки. М'якоть добре розім'яти дерев'яною ложкою, додати холодну кип'ячену воду, добре перемішати.

Дата: 12.03.2015

Морси і напої типу морсу. Частина 1.

Раздел: Домашні напої

Морс - це напій із соку, розбавлений водою і приправлений цукром. Морс можна приготувати з різних ягідних і фруктових соків, сиропів і їх сумішей або зі свіжих ягід і фруктів.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 6.

Раздел: Домашні напої

НАПІЙ «ЧЕРНИЧКО». Чорницю перебрати, вимити, розім'яти, засипати цукровим піском і залишити на 2-3 ч. Утворений сік процідити і злити в окремий посуд, а ягоди залити кип'яченою водою, поставити на вогонь і варити 25-30 хв.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 5.

Раздел: Домашні напої

НАПІЙ ІЗ РОЗСОЛА КВАШЕНОЇ КАПУСТИ І ЯБЛУЧНЕ ПЮРЕ. Яблучне пюре розмішати з розсолом квашеної капусти, додати дрібно нарізану зелень петрушки, приправити за смаком сіллю і цукровим піском.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 4.

Раздел: Домашні напої

ГАРБУЗОВИЙ ГОРОБИНОВИЙ СІК. У гарбузовий сік влити горобиновий, додати за смаком цукровий пісок і перемішати. Подавати напій добре охолодженим.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 3.

Раздел: Домашні напої

ВІТАМІННИЙ НАПІЙ «РУБІН». У морквяний сік влити горобиновий і буряковий соки, перемішати і додати за смаком цукровий пісок. Подавати напій злегка охолодженим.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 2.

Раздел: Домашні напої

СОК З ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ, СУНИЦІ, ОЖИНИ. Свіжу ягоду ретельно перебрати, промити під струменем холодної кип'яченої води, протерти через сито. Протерту масу змішати з півтораразову кількістю цукрового піску або з дворазовим обсягом 70%-ного розчину цукру.

Дата: 11.03.2015

Соки та напої з соків. Частина 1.

Раздел: Домашні напої

У наші дні важко зустріти людину, яка б не знала, що таке вітаміни і що для поповнення ними організму корисно пити соки. Але не кожен знає, як, власне, їх пити. Багато хто вважає, що чим більше вип'єш, тим краще. Це небезпечна помилка.

Дата: 11.03.2015

Сиропи для приготування напоїв. Частина 2.

Раздел: Домашні напої

ГРЕНАДІНОВИЙ СИРОП. Перемішати лимонний, апельсиновий і малиновий сиропи промислового виробництва і використовувати за призначенням. 1/3 л лимонного сиропу, 1/3 л апельсинового сиропу, 1/3 л малинового сиропу.

Дата: 11.03.2015