Підвищує імунітет та зміцнює шлунок! Цей чорний чай заварюють до 3 разів. Виробляється у провінції Аньхой з 1875 року. Крім чайного листа збирають ніжні типси – нирки чайних дерев. Саме вони надають чаю стільки незвичайний та приємний смак та аромат. Настій виходить міцний, з насиченим червоним відливом. Смак - з фруктовими тонами і нюансами троянди. Відмінно прогріває, тонізує і благотворно впливає на ШКТ. Заварюють 5-7 г на 250 мл води, окріп 95 градусів, настоюють до 2 хв.
У нас тільки найякісніший і найсвіжіший китайський чай від виробника!
У нас тільки найякісніший і найсвіжіший китайський чай від виробника!
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чорний чай |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Крупнолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 155 ₴/100 г