Млинець не надто щільної пресування, легко розбирається на окремі джгутики середнього і великого листа коричневих, червоних, болотних, місцями білястих і жовтих відтінків.
У чаї присутній аромат сухофруктів, трохи хвойних відтінків, трохи димних, трохи трав'янистих (у бік полежавших лікарських трав).
Колір настою чистий, прозорий, світло-жовтий.
Смак густий і щільний, компотний, трохи солодкий, з вираженою в'язкому терпкістю фруктової кісточки.
Смак густий і щільний, компотний, трохи солодкий, з вираженою в'язкому терпкістю фруктової кісточки.
Рекомендації до заварювання:
Заварювати окропом 95-100°С исинском чайнику з пористої глини з товстими стінками для шу-пуер або у товстостінній керамічної гайвані. Пропорція заварки до води сильно залежить від особистих уподобань, і варіюється в межах 3-5 грамів на 120 мл. Для перших проток настоювати 5 с, після четвертого збільшуючи експозицію. Витримує 8-9 заварок.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 200 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 665 ₴