Цей Пу Ер зроблений за технологією "залізного млинця". Це машинне пресування, яке дозволяє сильніше спресувати млинець.
Як результат – на задній стороні немає звичного вилучення, як у млинцях ручного пресування. Зате є кумедні бульбашки.
Основна відмінність від традиційного методу в тому, що в млинці залишається менше повітряних порожнин. Це дуже добре для тривалого зберігання. Чайний лист менше контактує з повітрям, що добре для старіння Пу Ера.
Зазвичай такі млинці маркуються буквою Т перед рецептом. Іноді їх називають "круглими". Хоча не зрозуміло - вони ж начебто всі круглі?
Загалом, при всіх інших рівних, Залізні Шене Пу Ері з роками будуть смачніше своїх традиційних побратимів.
- Ціна: 1 060 ₴