Пресований чай "Золотий медальйон (Шен Юннань)" — це прекрасний зразок пресованого пуеру, виготовленого в провінції Юннань. Саме там Шен пуер високої якості пресують у форму медальйона та загортають у золоту фольгу. Пресований чай у формі таких медальйончиків дуже зручний для індивідуального заварювання. Діаметр кожного медальона становить 2,5 см. Герметичне паковання з фольги сприяє збереженню смаку чаю. Також завдяки їй чай зручно носити із собою, скажімо, у сумці. Крім того, естетичний зовнішній вигляд медальйонів робить пресований чай "Золотий медальйон" прекрасним подарунком цінувальнику пуеру.
Настій, аромат і смак чаю
Настій пуеру "Золотий медальйон" прозорий, насиченого темно-коричневого кольору.
Аромат чаю дуже багатий, у ньому відчуваються нотки чорносливу та стиглих фруктів. Смак вишуканий, м'який, ноти фруктів у ньому перетворюються на медові тони.
Корисні властивості чаю
Пресований чай "Золотий медальйон" у Китаї називають чаєм краси та вічної юності. Фахівці китайської медицини довели, що у разі постійного вживання цього чаю в кількості трьох чашок на день нормалізується робота травної системи, у крові знижується рівень цукру та холестерину, виводиться зайвий жир, а також токсини. Завдяки цьому тіло набуває стрункості, шкіра — доглянутість, а загальне самопочуття неабияк поліпшується.
Спосіб заварювання чаю
Один медальйон розрахований на 360 мл води. Перед заварюванням його необхідно впродовж 15-20 секунд промити у воді, розігрітої до 90-97 °C. Після того, як ця вода зливається, наливається нова. Настоюється пресований чай "Золотий медальйон" під час першого заварювання приблизно дві-три хвилини. Під час наступних заварювань цей час поступово збільшується. Чай розрахований на три-чотири заварювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
- Ціна: 210 ₴/100 г