Китайський чай улун Те Гуань Інь Ван 100 г
600 ₴/100 г
- Готово до відправки
- Код: 52045
+380 (50) 378-21-71
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Те Гуань Інь Ван – це світлий улун (із середнім рівнем ферментування).
Країна походження улуну: Китай, провінція Фуцзянь (Fujian Sheng), повіт Аньсі (Anxi xian).
Також називають: "Залізна Богиня Милосердя", 铁观音.
Склад: складається з щільно скручених, важких чаїнок смарагдового кольору. Відібрані міцні цілісні листи чайних дерев проходять спеціальну процедуру тривалого томлення та скручування.
Смак: багатий, солодкуватий, квітковий.
Аромат: медово-орхідеєвий.
Дегустаційні характеристики
Рекомендуємо як основний напій чи аперитив. Заварений Те Гуань Інь Ван швидко розкривається в акуратний і цілісний лист із зеленою серединою та червоно-коричневою облямівкою.
Аромат – яскравий та соковитий із гострою квітково-фруктовою нотою. Дух спить чаю залишається навіть у чашці. Суха заварка пахне терпко та пряно.
Смак глибокий, квітково-медовий, стає м'якшим і ніжнішим з кожною протокою. Післясмак вершковий, бадьорий, освіжаючий.
Виготовлення
Ті Гуань Інь Ван – один з найвідоміших чаїв Китаю, що по праву займає перше місце серед світлих улунів, завдяки неповторному аромату та незабутньому смаку. Його збирають три чайні сезони: навесні, влітку та восени. Найцінніший чай майстра відбирають навесні. Лист збирають таким, що розпустився і дозрів більш, ніж для виготовлення зеленого чаю.Чай сорту Тегуаньінь проходить усі традиційні для улунів процеси обробки та «кульової прокатки»:
сировина збирається та сортується;
підвілюють на сонці протягом 3-5 днів, кожен день нижній шар перемішують з верхнім;
другий етап зав'ялювання проходить у приміщенні, де сировину скручують, мнуть і томлять на повільному вогні;
у фіналі чайне листя обробляють у спеціальній машині, яка надає листям форму кулі.
Корисні властивості Те Гуань Інь Ван
очищає кров та лімфу;
надає енергію, дарує бадьорість;
прояснює розум, очищує думки;
пом'якшує характер та покращує настрій;
відмінне доповнення до правильного харчування та ЗОЖ.
Як заварювати чай Те Гуань Інь Ван
Для заварювання в гайвані 150 мл:
Кількість чаю на 1 заварку: 7-8 грам.
Температура води: 85-95 ° С
Час однієї заварки: 20-80 секунд.
Кількість заварювань: до 7 разів.
Країна походження улуну: Китай, провінція Фуцзянь (Fujian Sheng), повіт Аньсі (Anxi xian).
Також називають: "Залізна Богиня Милосердя", 铁观音.
Склад: складається з щільно скручених, важких чаїнок смарагдового кольору. Відібрані міцні цілісні листи чайних дерев проходять спеціальну процедуру тривалого томлення та скручування.
Смак: багатий, солодкуватий, квітковий.
Аромат: медово-орхідеєвий.
Дегустаційні характеристики
Рекомендуємо як основний напій чи аперитив. Заварений Те Гуань Інь Ван швидко розкривається в акуратний і цілісний лист із зеленою серединою та червоно-коричневою облямівкою.
Аромат – яскравий та соковитий із гострою квітково-фруктовою нотою. Дух спить чаю залишається навіть у чашці. Суха заварка пахне терпко та пряно.
Смак глибокий, квітково-медовий, стає м'якшим і ніжнішим з кожною протокою. Післясмак вершковий, бадьорий, освіжаючий.
Виготовлення
Ті Гуань Інь Ван – один з найвідоміших чаїв Китаю, що по праву займає перше місце серед світлих улунів, завдяки неповторному аромату та незабутньому смаку. Його збирають три чайні сезони: навесні, влітку та восени. Найцінніший чай майстра відбирають навесні. Лист збирають таким, що розпустився і дозрів більш, ніж для виготовлення зеленого чаю.Чай сорту Тегуаньінь проходить усі традиційні для улунів процеси обробки та «кульової прокатки»:
сировина збирається та сортується;
підвілюють на сонці протягом 3-5 днів, кожен день нижній шар перемішують з верхнім;
другий етап зав'ялювання проходить у приміщенні, де сировину скручують, мнуть і томлять на повільному вогні;
у фіналі чайне листя обробляють у спеціальній машині, яка надає листям форму кулі.
Корисні властивості Те Гуань Інь Ван
очищає кров та лімфу;
надає енергію, дарує бадьорість;
прояснює розум, очищує думки;
пом'якшує характер та покращує настрій;
відмінне доповнення до правильного харчування та ЗОЖ.
Як заварювати чай Те Гуань Інь Ван
Для заварювання в гайвані 150 мл:
Кількість чаю на 1 заварку: 7-8 грам.
Температура води: 85-95 ° С
Час однієї заварки: 20-80 секунд.
Кількість заварювань: до 7 разів.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Улун |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Інформація для замовлення
- Ціна: 600 ₴/100 г