Шу Пуер із провінції Юньнань. Чайне листя зі столітніх дерев з додаванням найніжніших квітів жасмину спресовано у форму млинця. В ароматі сухої заварки відчуваються жасминові ноти. Настій щільний, чорний. Смак насичений, із легким квітковим відтінком. Післясмак довгий, але м'який з цікавими медовими нотками.
Пуер м'яко і плавно знімає втому і нейтралізує тілесно-психологічні затискачі, вгамовує емоції, підвищує концентрацію свідомості. Прекрасний напій для відновлення сил після активного дня у мегаполісі чи виснажливому тренуванні. Ефірні олії жасмину розщеплюють молочну кислоту, головне джерело дискомфорту та болі у м'язах після інтенсивних навантажень. Жасминовий Пуер також оптимальний чай для дієти – він прискорює метаболізм, зменшує почуття голоду та наповнює організм багатьма мікроелементами.
Рекомендації щодо заварювання:
Зазвичай заварюють 3-5 г чаю у 150 мл води (95-100 градусів). Залийте водою суху заварку і відразу злийте (треба промити чайне листя, щоб позбавити їх пилу і розм'якшити). Далі залийте водою розпарене чайне листя і дайте їм настоятися приблизно 15-20 секунд. З кожною наступною заваркою збільшуйте час настоювання, і як тільки чай завариться бажаної міцності, відразу налийте його в окрему посудину або відразу в чашки.
Пуер м'яко і плавно знімає втому і нейтралізує тілесно-психологічні затискачі, вгамовує емоції, підвищує концентрацію свідомості. Прекрасний напій для відновлення сил після активного дня у мегаполісі чи виснажливому тренуванні. Ефірні олії жасмину розщеплюють молочну кислоту, головне джерело дискомфорту та болі у м'язах після інтенсивних навантажень. Жасминовий Пуер також оптимальний чай для дієти – він прискорює метаболізм, зменшує почуття голоду та наповнює організм багатьма мікроелементами.
Рекомендації щодо заварювання:
Зазвичай заварюють 3-5 г чаю у 150 мл води (95-100 градусів). Залийте водою суху заварку і відразу злийте (треба промити чайне листя, щоб позбавити їх пилу і розм'якшити). Далі залийте водою розпарене чайне листя і дайте їм настоятися приблизно 15-20 секунд. З кожною наступною заваркою збільшуйте час настоювання, і як тільки чай завариться бажаної міцності, відразу налийте його в окрему посудину або відразу в чашки.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Розма |
Країна виробник | Китай |
Тип чаю | Чай Пуер |
Склад чаю | Моночай |
Форма випуску | Пресований |
Розмір чайного листа | Середньолистовий |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Вага | 100 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 370 ₴