Етнічний південноафриканський напій ройбуш з карамеллю.
Ройбуш - це подрібнене листя червоного куща-чагарника (Aspalathus linearis), яке збирають, подрібнюють і ферментують. Не містить кофеїну. Є прекрасним антиалергеном та антидепресантом. При заварюванні дає настій насиченого червоного кольору з солодкуватим карамельним смаком і трав'янисто-карамельним ароматом.
Корисні властивості:
1. Містить антиоксиданти, тетрациклін (природній антисептик), вітаміни А, В, С, D, Е, розсип мікроелементів (фтор, залізо, натрій, калій, магній, цинк), глюкозу, фруктозу, ароматичні масла.
2. Не містить кофеїн і щавелеву кислоту. Тому підходить тим, кому кофеїн протипоказаний, а також людям зі схильністю до утворення каміння в почках.
3. Делікатно може допомогти вивести рідину з організму, прибрати набряки та покращити настрій.
Як готувати:
1. Приблизно 1 чайна ложка на чашку (150-250 мл), заливаємо гарячою водою 95С і заварюємо 5-10 хв.
2. За бажанням можна повторити заварку, збільшивши час настоювання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | ПАР |
Тип чаю | Ройбуш |
Склад чаю | Моночай |
Смакові інгредієнти | Натуральні |
Форма випуску | Розсипний |
Розмір чайного листа | Рублений |
- Ціна: 190 ₴/100 г